Friday, June 17, 2016

Kitab Fadhilat Memanah & Berkuda


Kitab Fadhilat Memanah & Berkuda

Ini adalah kitab himpunan hadis dan ayat al-Quran juga dari kitab asal Tafsir Imam Hafiz Jalal ud-Din as-Suyuti 
Bab Petama: Fadhilat Memanah
Bab Kedua: Fadhilat Memelihara Kuda dan Berkuda
Bab Ketiga: Berkenaan Masalah Agama dan Hukum Syariat Berkaitan Kuda

Sila layari facebook : Kitab Fadhilat Memanah & Berkuda






More Than Just A Piece Of Cloth!


More Than Just A Piece Of Cloth!

PRE ORDER Open Now:

Arrouha Archery T-Shirt 
Be Different . Be Awesome

★ Limited Edition
★ Size S, M, L, XL, XXL (Asian Fit)
★ 100% cotton
★ Arrouha Label
★ RM60 with Free Shipping!
★ Order close on πŸ—“20 June 2016
★ Estimated delivery - πŸ—“30 June 2016

★ Contact / whatsapp πŸ“¨πŸ“ž
πŸ“ž 0182700023
πŸ“ž 0182700023
πŸ“ž 0182700023

★ Online Purchase:
>>>>>> Just Click Link Below <<<<<<
http://weeform.com/view.php?id=94852
http://weeform.com/view.php?id=94852
http://weeform.com/view.php?id=94852

Designed by Kretiva Studio

arrouha tshirt.jpg

Arrouha commercial ads session

Arrouha commercial ads session
This is most awaited session which was held on 6th June 2016 at CoolHijab office, Shah book-mockup-bankrup-kaya-nofont.png
Alam. Mr Hafiz Mansor succesful intrepreneur yang juga femes dengan buku barunya  BAGAIMANA BANKRUP MENJADIKAN AKU KAYA . Go n Get It Bro!! most inspiration qoutes utk yang nak majukan diri."kalo acah-acah jangan baca" hihi

Sebelumnya beberapa session perbincangan kedai Yus Sate, Bangi port lepak sampai lewat malam dengan team Rezal ( Kretiva Studio ) dan my partner Ilmi untuk scene2 yang perlu ada. Hoho jenuh gak kan..
0Restoran01
Venue: CoolHijab, Bukit Jelutong, Shah Alam
Shooting crew dah setting semua set dorang
IMG_1657
Tuan director yg berpengalaman dalam sesi
IMG_1666

sorry bow tak dan siap,,sticker sempat lekatkan lagi...anyway this is bow baru yang belum launch lagi tue...IMG_1667IMG_1678IMG_1693IMG_1698IMG_1712
Ni Hazrezal Ahmad professional designer dari Kretiva Studio dan tuan Director Rikoteo Mizuar
IMG_1737

makan pun tak sempat...kena pegi tapau ja takut tak sempat habis scene...
IMG_1745
Model ni dah lupa pulak gayanya nak tarik aduh..jenuh duk ngajar lagi
IMG_1759

dan akhirnya semuanya berakhir 6.30ptg we having great session with you all guys!! 
13340316_10208653326404964_3696898734276166095_o.jpg

Result nya kita nantikan sama2
images.jpg
 tak yah tekan...video belum siap lagi ler,..hihi 




Zairol Daud